Kollenbergweg 32

1101AR Amsterdam

020-6973068

info@rydotelecom

Mon - Fri: 8:00 - 16:00

Webshop Rydo altijd open !

Business Center
Rydo Telecom

Mis niets en klik hier voor onze nieuwsbrief !

en ontvang €10,- korting op uw eerst volgende

bestelling.

iDEAL

Veilig en direct betalen op het Internet. iDEAL is een nieuwe digitale betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. Als consument betaalt u online uw internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van uw rekening afgeschreven op de rekening van de winkel. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Meer informatie over iDeal vind u op iDeal

Kosten: Gratis

PayPal

PayPal (een onderdeel van eBay Inc.) is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op PayPal. 

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper. 
Het is gratis om een PayPal-rekening te openen.

Kosten: Gratis

Billink maakt het mogelijk een online bestelling achteraf te betalen, tot een bedrag van €500,- Wanneer je kiest voor Billink, ontvang je het product ons en de factuur van Billink die je binnen 14 dagen betaalt.

Kosten: Gratis

De waardering van rydotelecom.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 57 reviews.