Doe nu de gratis Telecom Scan.

Business center Rydo Telecom heeft voor u een tool ontwikkeld tot kostenbesparing op het gebied van mobiele en vaste telecommunicatie. Wij willen u een gratis telecomscan aanbieden om te kijken of het voor uw bedrijf aantrekkelijk is om hier aandacht aan te besteden.

Al vele jaren blijkt dat de telecommunicatie markt verre van transparant is. Zowel door de verscheidenheid van de geboden technieken, de onduidelijkheid in de relatie tussen kwaliteit en prijs, ondoorzichtige en diverse prijsstructuren en de aangeboden contractuele voorwaarden, zien veel relaties door de bomen het bos niet meer. Tel hier bij op een snel veranderende techniek en veel nieuwe mogelijkheden op functioneel gebied en de onduidelijkheid neemt nog verder toe. In dit complexe speelveld is Business center  Rydo Telcom met een voor haar klanten aantrekkelijke propositie succesvol actief. Klanten worden ondersteund in het realiseren van aanzienlijke kostenbesparingen

Aandachtsgebieden: Mobiele telefonie, vaste telefonie , data netwerken, overstap van traditionele telefonie naar VoIP.

De Telecomscan omvat het inzichtelijk maken van de technische-, financiële- en functionele situatie. De uitkomst schets een duidelijk beeld van de huidige kosten. Het resultaat van deze scan wordt voor u samengevat in een rapport met concrete aanbevelingen voor verbetering op de genoemde thema’s. Hierin geven wij ook concrete besparingen aan.

De waardering van rydotelecom.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 57 reviews.