Kollenbergweg 32

1101AR Amsterdam

020-6973068

info@rydotelecom

Mon - Fri: 8:00 - 16:00

Webshop Rydo altijd open !

Business Center
Rydo Telecom

Mis niets en klik hier voor onze nieuwsbrief !

en ontvang €10,- korting op uw eerst volgende

bestelling.

Totaaloplossing op het gebied van telecom

Bij Business Center Rydo Telecom, bent u verzekerd van een totaaloplossing op maat voor het inregelen van telefonie, internet en meer. Wij begeleiden u bij het maken van een keuze voor bijvoorbeeld de provider of een abonnement en geven daarbij technische ondersteuning waar nodig. Onze service stopt bovendien niet bij uw aankoop. Ook als u achteraf hulp nodig hebt of twijfelt of u alles uit uw abonnementen haalt, staan wij voor u klaar.

Een totaaloplossing op maat bij ons als specialist in telecom

Omdat het steeds moeilijker wordt om de verschillende providers en abonnementen op het gebied van telecommunicatie overzichtelijk te krijgen, helpen wij als onafhankelijke consultant u graag op weg. Of het nu gaat om mobiele netwerken, het inregelen van uw telefoon, uw mailinstellingen, vaste telefonie, cloudoplossingen, internet, Internet of Things of andere vormen van telecom; wij helpen uw bedrijf  met een totaaloplossing maat. Hiervoor maken we een uitgebreide analyse van het telefonie- en internetgedrag van uw organisatie en leveren op basis van de resultaten een totaaloplossing die past bij dit gedrag, bijvoorbeeld voor het inregelen van telefonie of voor internet

Wilt u ons als specialist op het gebied van telecom inschakelen om uw bedrijf of u als zzp’er te helpen met een totaaloplossing voor het inregelen van telefonie, internet en meer? Neem dan snel contact met ons op. Met onze kennis en ervaring kijken we graag naar de mogelijkheden voor uw organisatie en halen we samen het maximale uit uw telecommunicatie. 

Neem dan gerust contact met ons op via 020-6973068 of info@rydotelecom.nl.

De waardering van rydotelecom.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 57 reviews.