Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00
Vaste Telefonie

Hosted (VoIP) telefonie

Wilt u gebruikmaken van hosted telefonie? Wij van  Rydo Telecom kijken graag met u naar de mogelijkheden voor internetbellen. Deze vorm van telefonie is niet alleen goedkoper, maar geeft ook vele voordelen voor uw organisatie. Om deze reden helpen wij bedrijven in graag met het installeren van hosted telefonie.
yealink-vp59 bureau toestel

De voordelen van hosted telefonie voor uw organisatie.

Als expert in telecommunicatie en onafhankelijke consultant, helpen we u graag de beste keuzes te maken voor uw organisatie op het gebied van telefonie en internet. Wilt u kunnen bellen via de cloud? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste bent u altijd verbonden als u voor deze optie kiest, of u nu thuis bent, onderweg of op kantoor. Ook is hosted telefonie een stuk flexibeler. U heeft namelijk de mogelijkheid om nieuwe gebruikers toe te voegen en andere gebruikers weer te verwijderen. Dit maakt hosted telefonie heel overzichtelijk voor uw organisatie. Ook bespaart u met deze vorm van telefonie op de kosten. U hoeft namelijk geen telefooncentrale aan te schaffen en te onderhouden. Dit zit nu allemaal in de cloud

VoIP telefonie is de opvolger van uw traditionele vaste telefonie. U belt niet meer via uw telefoonlijn maar via uw internetlijn. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde mobiliteit en bereikbaarheid maar ook een kostenbesparing. VoIP is een perfecte telecomoplossing voor bedrijven. Niet alleen vanwege de kosten. Mooi voordeel is ook dat thuiswerkers of medewerkers die onderweg zijn met het zakelijke telefoonnummer bellen en ook inkomende telefoontjes ontvangen. De bereikbaarheid van een bedrijf wordt op die manier vergroot. De VoIP-telefooncentrale staat in de cloud. Computer en telefoon zijn op dezelfde poort aangesloten, waardoor het aantal kabels op kantoor ook veel minder is.
een VoIP abonnement is er al vanaf €8,95 per gebruiker.
Een aantal standaard functies zijn:

Wachtrijen
Wachtrijen met wachtrijmuziek, aankondigen aantal wachtenden en overloop.

Keuzemenu’s
Verschillende afdelingen, stel ze in met het keuzemenu.

Follow-me
Altijd bereikbaar. Wordt er niet op de vaste telefoon opgenomen, dan schakelt u zo een mobiel bij.

Voicemail
Even niet bereikbaar. Laat een Voicemail inspreken en deze naar u mailen.

Nachtstand
Middels een tijdschema kunt u op elk gewenst tijdstip een actie laten uitvoeren. VoiceMail, doorschakelen naar mobiel, andere toestellen over laten gaan op andere tijden, bijvoorbeeld in de nacht of op feestdagen.

Wallboard
Geeft prima inzicht over de kwaliteit van uw wachtrijen. Gemiddelde wachttijd, gemiddelde gespreksduur etc.

Vast Mobiel integratie
Een gratis app om uw mobiel 1 te maken met uw centrale. Android, iPhone en Windows ondersteuning.

Kies voor onze expertise Wilt u als bedrijf of als zzp’er gebruikmaken van hosted telefonie? Neem dan contact op met onze experts en laat ons de telefonie inregelen. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing voor uw bedrijf. 
Neem vandaag nog contact met ons op.

Aanmelden

Wilt u voor u bedrijf meer informatie over VoIP om eens te kijken wat er nu ander kan? Dan helpen we u graag de juiste keuze maken. Met onze expertise en jarenlange ervaring weten we u te voorzien van onafhankelijk advies op maat
De waardering van rydotelecom.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 63 reviews.