Kollenbergweg 32

1101AR Amsterdam

020-6973068

info@rydotelecom

Mon - Fri: 8:00 - 16:00

Webshop Rydo altijd open !

Business Center
Rydo Telecom

Mis niets en klik hier voor onze nieuwsbrief !

en ontvang €10,- korting op uw eerst volgende

bestelling.

Hosted telefonie. 

Wilt u gebruikmaken van hosted telefonie? Wij van Business Center Rydo Telecom kijken graag met u naar de mogelijkheden voor internetbellen. Deze vorm van telefonie is niet alleen goedkoper, maar geeft ook vele voordelen voor uw organisatie. Om deze reden helpen wij bedrijven in graag met het installeren van hosted telefonie.

De voordelen van hosted telefonie voor uw organisatie.

Als expert in telecommunicatie en onafhankelijke consultant, helpen we u graag de beste keuzes te maken voor uw organisatie op het gebied van telefonie en internet. Wilt u kunnen bellen via de cloud? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste bent u altijd verbonden als u voor deze optie kiest, of u nu thuis bent, onderweg of op kantoor. Ook is hosted telefonie een stuk flexibeler. U heeft namelijk de mogelijkheid om nieuwe gebruikers toe te voegen en andere gebruikers weer te verwijderen. Dit maakt hosted telefonie heel overzichtelijk voor uw organisatie. Ook bespaart u met deze vorm van telefonie op de kosten. U hoeft namelijk geen telefooncentrale aan te schaffen en te onderhouden. Dit zit nu allemaal in de cloud.

Kies voor onze expertise

Wilt u als bedrijf of als zzp’er  gebruikmaken van hosted telefonie? Neem dan contact op met onze experts en laat ons de telefonie inregelen. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing voor uw bedrijf.

Bel ons op 020-6973068 of e-mail naar info@rydotelecom.nl.

De waardering van rydotelecom.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 57 reviews.