Morgen geopend vanaf 09:00
voertuig volgsysteem

Zakelijke oplossing

Ben jij de eigenaar of planner van een mooie onderneming? Verlies nooit het overzicht en werk efficiënt en kostenbesparend met Rydo. De GPS-trackers van Rydo maken ritten- en kilometerregistratie eenvoudig voor zowel ZZP’ers, het MKB of grotere bedrijven. Bekijk onderstaand de mogelijkheden en verhoog de productiviteit en kosten!

GPS trackers voor zakelijk gebruik

Wil je de GPS trackers van Rydo zakelijk gebruiken? Dit biedt veel inzicht in het beheer van jouw werkmaterieel en de kilometers en ritten van het personeel. Zo worden draai en gebruiksuren automatisch geregistreerd, heeft u inzicht in de actuele locatie (en eventueel diefstal) en ontvangt u alerts wanneer werkmaterieel een bouw- of werkplaats verlaat of binnenkomt. Ook voorkomt u boetes of naheffingen van de Belastingdienst door een volledig overzicht in de kilometers en ritten van uw personeel. Zo worden de kosten inzichtelijk, plant u tijdelijk onderhoud voor uw materiaal en heeft u altijd zwart-op-wit of de huurder, klant of uw werknemer zich aan de afspraken of het contract houden. Zo bent u in staat om uw werkmaterieel efficiënter in te zetten en hierdoor uw omzet en marge te verhogen.

Kilometer en rittenregistratie

Met het gebruik van Rydo GPS trackers, krijg je meer inzicht in jouw voertuigen en de inzet ervan door het personeel. Zo geniet je van de volgende voordelen:

Compleet overzicht in ritten en routes

Conform de eisen van de belastingdienst
Automatische registratie van de gegevens
Inzcht in de gereden snelheden
Notificaties en alarmeringen via e-mail
Eenvoudig te exporteren data
12 maanden inzicht in de historie
Makkelijk te gebruiken software

Materiaal beheer

Met het gebruik van Rydo GPS trackers, krijg je meer inzicht in jouw materiaal, machines en voertuigen. Zo geniet je van de volgende voordelen:


Inzicht in de gebruikstijden
Sabotage meldingen
Beveiligde zones
Motor draaiuren
Beheer rapportages
Tracking vermissing en diefstal

Hoe werkt het gebruik van een GSP tracker voor zakelijke oplossingen?

In de persoonlijke online omgeving geeft je gemakkelijk aan welke gegevens je wilt inzien. Zo kun je op de hoogte gehouden worden via mail of SMS over bepaalde rapportages van kilometers of gebruik van het materiaal. Hierna ontvangt je automatisch meldingen over belangrijke gebeurtenissen! Zoals een onverwachtse beweging, alarmeringen of wanneer het materiaal de beveiligde zone heeft verlaten. Uiteraard kun je het online platform altijd raadplegen om inzichtelijk te krijgen waar jouw materiaal, personeel of voertuig zich bevindt. Het is ook mogelijk om het systeem te koppelen aan jouw eigen software, om zo de bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren en inzichtelijk te krijgen

Welke soorten GPS-trackers kan ik gebruiken?

Rydo biedt verschillende soorten GPS-trackers aan. Wanneer je interesse hebt in een pakket op maat, kunt je altijd contact over opnemen. Je kunt kiezen uit de volgende hardware:


Unit met bekabeling
Unit met bekabeling, waterdicht
Unit met OBD koppeling
Unit zonder accu


Interesse ?

Neem dan contact met ons op

Aanmelden

Wilt u met uw bedrijf een meer informatie over de GPS trackers. neem dan gerust contact met ons op.
De waardering van rydotelecom.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 63 reviews.